DIENSTEN

VIDEOSTRATEGIE
Hoe zet je video in? Hoe maak je video tot een effectief instrument?
Onze expertise ligt op het speelveld van psychologie, communicatie en media.
Ons medium is film, omdat dit onze zintuigen het dichtst benadert. En omdat mensen kijkdieren zijn is film de kortste weg naar ons hoofd en ons hart. Wij vertalen uw wensen tot een videostrategie. We ontwikkelen filmconcept en scenario, en regelen alle praktische zaken tussen idee en het eindproduct. Desgewenst meten we het resultaat en maken aanpassingen.

PRODUCT VIDEO
De inzet van productvideo’s kan de omzet van webshops met wel 40% opstuwen*.
Wij weten hoe. Daar komt bij dat we grote aantallen clips in hoog tempo kunnen produceren, waardoor de kosten altijd meevallen.

E-LEARNING & REGISTRATIE
REMOTECAM levert hoogwaardige videoregistraties tegen een zeer lage prijs. Het geheim? We werken met op afstand bediende camera’s, waardoor er minder mensen nodig zijn. REMOTECAM werkt met 2-12 kleine onopvallende camera’s, en is perfect voor registraties waar geen ruimte is voor cameramensen of waar camera’s buiten beeld moeten blijven (collegezaal, rechtbank, concertzaal, theater, kerk, gemeentehuis, tv-studio-op-locatie).

360°VIDEO
Samen met de Radbouduniversiteit verzorgen wij de productie van 360°video voor onderwijstoepassingen. De expertise die we daarbij hebben ontwikkeld is nu ook beschikbaar voor andere werkterreinen.

GMG TUKFILMS | video strategie & productie Nijmegen by
UA-71328799-1