‘Waarom ben ik arts geworden?’
Artsen vertellen over de keuze voor studie, hoe ze hun studie hebben beleefd en hoe de dagelijkse beroepspraktijk hen is bevallen. Alles om aanstaande studenten van informatie te voorzien zodat ze een goede en realistische studiekeuze kunnen maken.
verwante projecten
  • Verkiezingscommercial PvdA Gelderland 2015.
  • Droomhuis Vossenpels is de eerste aflevering van een serie korte films waarin we de belevenissen volgen van vijf mensen/gezinnen die hun droomhuis bouwen in de nieuwe wijk Vossenpels in Nijmegen.
  • Bij de opening van het Academisch Jaar worden prijzen uitgereikt aan excellente Radboudianen. De beste seniordocent en de beste juniordocent worden geĆ«erd met de Universitaire Onderwijsprijs. Daarnaast worden zeven Scriptieprijzen overhandigd voor afstudeerscripties van uitzonderlijke kwaliteit. De ceremonie wordt opgeluisterd door korte filmportretten van de winnaars.
  • Portret Paul van Hontem - architect en stedenbouwkundige. De architect Paul van Hontem ontvangt op 4 oktober de Karel de Grote Oeuvreprijs 2013, de belangrijkste cultuurprijs van de stad Nijmegen.Deze korte film illustreert het werk en visie van Paul van Hontem.
UA-71328799-1