DIENSTEN

videostrategie

Hoe maak je een videofilm tot een effectief instrument? Deze vraag beantwoorden is ons vak. Onze expertise ligt op het snijvlak van psychologie, communicatie en media. Video is ons favoriete medium, omdat dit het dichtst in de buurt komt van hoe mensen in het echt met elkaar communiceren. Video bespeelt oren en ogen en is daarmee een overtuigend middel om ons verstand te raken en onze emoties te prikkelen.

Wij vertalen uw doelen in een videostrategie en ontwikkelen het daarbij passende filmconcept.

productie & productiebegeleiding

Wij regelen alle praktische zaken tussen een idee en het eindproduct, en zorgen dat uw film effectief is en op tijd inzetbaar. Wij werken samen met diverse cameramensen, vormgevers, regisseurs, animatoren en zijn niet gebonden aan een bepaalde stijl.

innovatie

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe technieken om menselijke communicatie zo dicht mogelijk te benaderen.

Sinds enkele jaren maken wij bij interviews gebruik van de Eye-Direct, waarmee de geïnterviewde in de lens kijkt en rechtstreeks tegen je praat. Als kijker ervaar je dit als echt contact. Video’s met deze techniek hebben een grote overtuigingskracht.

Samen met de Radboud Universiteit ontwikkelden wij nieuwe videovormen voor effectieve onderwijstoepassingen. Voorbeelden zijn 360°-video’s voor een virtual classroom en hoogwaardige multicam-registraties voor situaties waar camera’s buiten beeld moeten blijven: collegezaal, rechtbank, livestream events.

UA-71328799-1