DIENSTEN

videostrategie

Hoe maak je video tot een effectief instrument? Die vraag beantwoorden is ons vak. Onze expertise ligt op het snijvlak van psychologie, communicatie en media. Ons favoriete medium is video, omdat dit onze zintuigen het dichtst benadert. En omdat mensen kijkdieren zijn is video de kortste weg naar ons hoofd en onze emoties. Wij vertalen uw doelen in een videostrategie en ontwikkelen het passende filmconcept en scenario.

productie & productiebegeleiding

Wij regelen alle praktische zaken tussen een idee en het eindproduct. Wij hebben geen eigen cameramensen, vormgevers en regisseurs in dienst en zijn daarom niet gebonden aan een bepaalde stijl of leverancier. Zo kunnen we ons volledig richten op waar het volgens ons om gaat: ervoor zorgen dat uw film effectief en op tijd inzetbaar is.

innovatie

Samen met de Radbouduniversiteit onderzoeken wij nieuwe vormen van video voor effectieve onderwijstoepassingen. Voorbeelden zijn de productie van 360°-video voor een virtual classroom en hoogwaardige multicam-registraties met onopvallende camera’s voor situaties waar camera’s buiten beeld moeten blijven: collegezaal, rechtbank, theater, concertzaal.

UA-71328799-1