Postacademisch Onderwijs: Buruma & Jacobs
Het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs van de Radboud Universiteit onderzoekt nieuwe onderwijsvormen en ontwikkelt nieuw lesmateriaal om postacademisch onderwijs nog beter af te stemmen op de wensen van de markt.
verwante projecten
  • Het Gelders Orkest zet allerlei nieuwe media in om een breder publiek te bereiken. Bewegend beeld speelt hierbij een belangrijke rol. Wij registreerden het jaarlijkse Wensconcert met 13 robot- en minicamera’s, waardoor een bijzondere kijkervaring wordt gecreëerd. Dankzij zelf ontwikkelde software kan de live-registratie achteraf nog worden vervolmaakt.
  • Samen met de Radbouduniversiteit onderzoeken wij nieuwe vormen van video voor effectieve onderwijstoepassingen. Voor de cursus Forensische Pedagogiek produceerden wij een serie 360°-video's waarmee studenten virtueel aanwezig kunnen zijn bij besloten rechtszittingen en het leven in diverse jeugdinrichtingen kunnen ervaren.
  • Live talkshow o.l.v. Fons de Poel met als thema: 'verslaving: straffen of behandelen?' De talkshow werd live geschakeld en gestreamed vanuit schouwburg Orpheus te Apeldoorn.

Geef uw mening.

UA-71328799-1